Kraniosakral-terapi

Kraniosakralterapi (KST) er en behandlingsform, hvor jeg rører din krop med 2 gram lette tryk. Det skal være en behagelig oplevelse, så din krop bliver nede i det parasympatiske nervesystem, hvor kroppen ikke yder modstand, men samarbejder. Det vil betyde, at kroppen alene laver de justeringer, den er klar til – og at de ting den justerer holder bedre, da den har været med “i aftalen”, da justeringen blev lavet.

Jeg har fokus på 3 ting, når jeg giver dig en kraniosakralterapi:

  • At væsken i rygsøjlen og hjernen (cerebrospinalvæsken) frit kan fornyes hele tiden, hvilket sikre, at kroppen kan regenerere sig selv.
  • At din krop er i den anatomisk korrekte stilling (at du ikke er låst nogen steder og at du har fri bevægelighed).
  • At dine organer glider frit imellem hinanden (uden at klistre sammen) og at fordøjelsens fungerer.

Kraniosakralterapi kan ofte også løsne for psykiske problematikker, da krop og psyke hænger sammen. Bliver din binyre fx presset, kan det give anledning til stresssymptomer, da binyrerne udsender kortisol, som holder os i flygt-frys-kæmp-mode.

Hvis du er interesseret i at læse mere, om baggrunden for kraniosakralterapi eller hvilke problematikker det er god til, kan du læse denne artikel af min underviser Trine Rosenberg, ejer af KST-akademiet.

For at vide om kraniosakralterapi er den rigtige behandlingsform for dig, vil jeg anbefale, at du giver dig selv 3 behandlinger, for at se om kraniosakralterapi kan gøre en forskel for dig.

Din krop - din balance

Praktiske ting

  • Medbringe et lagen og et tæppe. Der er også mulighed for at låne til 25kr pr. gang.
  • Når du kommer kan du sætte dig i ventelokalet i entréen, så henter jeg dig, når jeg er klar til at give dig min fulde opmærksomhed.
  • Du kan bestille tid ved at klikke på knappen med onlinebooking eller kontakte mig pr. sms eller telefon på 29711516

“Anja er super dygtig til sit arbejde, og jeg kan varmt anbefale hende, som både kropsterapeut og kraniosakralterapeut. Jeg var i et forløb ved Anja, fordi jeg havde søvnproblemer. Jeg var meget spændt på, hvad kraniosakralterapi kunne gøre i den forbindelse. Efter én behandling fik jeg ro på og var ikke længere i konstant alarmberedskab, og jeg fik for første gang i længere tid en god nattesøvn.”

Lise, 39 år

“Anja er en super dygtig behandler. Hun hjalp mig med af få ro på kroppen i en periode, hvor jeg havde meget stress i kroppen. Efter blot én behandling med kraniosakralterapi mærkede jeg en stor forskel. Den blide behandlingsform, som kraniosakralterapi er, kombineret med Anjas rolige og behagelige personlighed gjorde, at jeg følte mig tryg og kunne slappe helt af i hendes hænder. Jeg kan varmt anbefale Anja til behandling.”

Anne, 39 år

“Tak for behandling 💚 du har fjernet min svimmelhed og hovedet er næsten normalt igen 🙏

Tusinde tak”

Lisbeth