Kombi-behandling

En kombi-behandling ved Din krop – din balance er en kombination af kraniosakralterapi (KST) og kropsterapi.

Kombi-behandlingen vil give dig muligheden for

  • at komme ned i kroppen og genskabe kontakt mellem krop og sind med kropsterapi.
  • at give slip på flygt-frys-kæmp-mode og føle dig dybt afslappet med kraniosakralterapi.

Kombinationen af de to behandlingsformer øger effekten af begge behandlinger.

Kropsterapi er dybdegående og pulserende massage med fokus på vejrtrækning, hvor der bruges teknikker fra meridianlære og zoneterapi.

Kraniosakralterapi er en behandlingsform, hvor der bruges 2 gram lette tryk. Ved det lette hjælper dit nervesystem med at blive helt afslappet, så kroppen igen kan regenerere sig selv.

Kropsterapi ved Din krop - din balance

Det praktiske

  • Medbringe et lagen og et tæppe. Der er også mulighed for at låne til 25kr pr. gang.
  • Når du kommer kan du sætte dig i ventelokalet i entréen, så henter jeg dig, når jeg er klar til at give dig min fulde opmærksomhed.
  • Du kan bestille tid ved at klikke på knappen med onlinebooking eller kontakte mig pr. sms eller telefon på 29711516

 

Tiltrængt ro til både krop og sjæl
Anja har været en uvurderlig støtte igennem nogle hårde livskriser der landede oveni hinanden og jeg blev ramt af stress og sorg på samme tid. Hun har med sin helt unikke indlevelsesevne hjulpet mig med at finde vej fra mit hoved til min krop. En vej med kaos og stærke følelser, men hvor Anja med rolig hånd og hjerte har guidet mig hele vejen. Hendes unikke kombination af kropsterapi og kraniosakralterapi har givet mig den perfekte kombination af at komme ned i kroppen og lære at lytte til den samt tiltrængt ro til både krop og sjæl.

Pia

Helt fantastisk ro og overskud
“Kombi-behandling ved Anja er en fantastisk oplevelse og jeg gik derfra afslappet og uden spændinger i kroppen. Jeg kom med spændinger i skulder og nakke og med et højt stressniveau i kroppen. Den dybdegående massage i kombination med kraniosakralterapi gav en helt fantastisk ro og overskud og smerterne forsvandt. Hendes behandling kan i den grad anbefales, hvis du ønsker bedre ro og balance.”

Mette P

Jeg har ikke lyst til at rejse mig fra briksen
“Kan varmt anbefale behandling hos Anja – selvom kroppen er øm og jeg tydeligt kan mærkes hvor der trykkes – ender jeg altid i en så afslappet tilstand, at jeg ikke har lyst til at rejse mig fra briksen 🙂

Dorte

Vågnede med helt ny energi
“Efter laaaaaang tid med voldsomme kæbespændinger og en krop, der føles som om den var ved at stå af, vågner jeg pludselig op uden hovedpine og ondt i tænderne. Jeg står ud af sengen og tænker “hov, hvordan gik det så let?”, men kommer i samme nu i tanke om den fantastiske behandling, jeg fik hos Anja i går. Hendes kombination af kropsterapi og kraniosakral terapi er fuldstændig enestående, super behagelig og total afslappende. Jeg var ganske vist dødtræt i flere timer bagefter, men at man kan vågne med en helt ny energi og uden smerter overhovedet dagen efter er da fuldstændig fantastisk. Hvor længe der går, før jeg stresser tilbage til samme tilstand ved jeg ikke, men een ting er sikkert – jeg skal på Anjas briks igen inden det sker. Det er ikke kun den fysiske behandling, der fortjener stor ros. Anja er et virkelig behageligt og roligt menneske at være i nærheden af og hun formår på en kærlig og omsorgsfuld måde at sætte ting i perspektiv og give stof til eftertanke. Jeg kan ikke andet end at give Anja min allerbedste anbefaling😍”

Mette F