Kombi-behandling

En kombi-behandling ved Din krop – din balance er en kombination af kraniosakralterapi (KST) og kropsterapi.

Kombi-behandlingen vil give dig muligheden for

  • at komme ned i kroppen og genskabe kontakt mellem krop og sind med kropsterapi.
  • at give slip på flygt-frys-kæmp-mode og føle dig dybt afslappet med kraniosakralterapi.

Kombinationen af de to behandlingsformer øger effekten af begge behandlinger.

Kropsterapi er dybdegående og pulserende massage med fokus på vejrtrækning, hvor der bruges teknikker fra meridianlære og zoneterapi.

Kraniosakralterapi er en behandlingsform, hvor der bruges 2 gram lette tryk. Ved det lette hjælper dit nervesystem med at blive helt afslappet, så kroppen igen kan regenerere sig selv.

Kropsterapi ved Din krop - din balance

Det praktiske

  • Medbringe et lagen og et tæppe. Der er også mulighed for at låne til 25kr pr. gang.
  • Når du kommer kan du sætte dig i ventelokalet i entréen, så henter jeg dig, når jeg er klar til at give dig min fulde opmærksomhed.
  • Du kan bestille tid ved at klikke på knappen med onlinebooking eller kontakte mig pr. sms eller telefon på 29711516

 

Spændinger forsvandt
“Kombi-behandling ved Anja er en fantastisk oplevelse og jeg gik derfra afslappet og uden spændinger i kroppen. Jeg kom med spændinger i skulder og nakke og med et højt stressniveau i kroppen. Den dybdegående massage i kombination med kraniosakralterapi gav en helt fantastisk ro og overskud og smerterne forsvandt. Hendes behandling kan i den grad anbefales, hvis du ønsker bedre ro og balance.”

Mette

 

Hvornår kan jeg komme næste gang?
Som IT konsulent med mange timer foran skærmen hver dag, bliver kroppen ofte meget spændt, og nakke, skuldre og hoved overbelastet af mange timer i skype og teams møder.
Mødet med Anja var en rigtig god oplevelse… hun fik mig til at slappe af, såvel mentalt som fik blødgjort musklerne i kroppen. Afslutningen med kraniosakral var prikken over i’et… Jeg lider af spændingshovedpine, og denne behandling lindrede smerterne i noget tid.
Kendetegnende for behandlingen var, at jeg følte mig godt tilpas og kroppen slappede af og reagerede positivt under hele behandlingen. Mit første spørgsmål efter behandlingen var: Hvornår kan jeg komme næste gang?
Så jeg kan klart anbefale Anja, hvis du trænger til at få kroppen løst op 😊 og sænket skuldrene…”

John