Kropsterapi

Kropsterapi er dybdegående pulserende massage, akupressur og elementer af zoneterapi. Der er under behandlingen fokus på din vejrtrækning og samtale om de ting der kommer op, når du begynder at mærke din krop.

Jeg bruger kropsterapi til at hjælpe dig, hvis du gerne vil forebygge eller afhjælpe stress, og de fysiske symptomer, som stammer herfra fx søvnløshed, hjertebanken, spændte skuldre og nakke. Det er forskelligt fra krop til krop, hvor og hvordan den fortæller, at hverdagen kører for stærkt.

Føler du, at hverdagen nogen gange går så hurtigt og at du ikke kan mærke dig selv og hvad du har lyst til og brug for, så kan kropsterapi hjælpe dig med at komme ned i kroppen, hvor du kan mærke og lytte til, hvad kroppen fortæller du har brug for både psykisk og fysisk.

Vi søger alle sammen at finde en balance og et flow i vores liv, hvor vi kan mærke glæde, nyde, være nærværende, tilbyde vores hjælp og præstere der hvor vi gerne vil præstere. Det der er vigtigt for mig, er at hjælpe dig med at mærke efter, hvor du ønsker din individuelle balance skal være, så du oplever at være i flow i dit liv. Vi er alle forskellige og derfor er der ikke ét generelt svar på, hvor balancen ligger for os alle. Men hvis du hele tiden har kontakt til din krop, vil du kunne mærke, hvor den er for dig.

Kropsterapi ved Din krop - din balance

Det praktiske

  • Medbringe et lagen og et tæppe. Der er også mulighed for at låne til 25kr pr. gang.
  • Når du kommer kan du sætte dig i ventelokalet i entréen, så henter jeg dig, når jeg er klar til at give dig min fulde opmærksomhed.
  • Du kan bestille tid ved at klikke på knappen med onlinebooking eller kontakte mig pr. sms eller telefon på 29711516
  • Jeg tilbyder kun behandlinger til voksne

Løsne spændinger og dæmpe smerter
Anja har hjulpet mig med en særdeles kompleks skulderskade efter et voldsomt styrt på mountainbike. Hun har på bedste vis samarbejdet med andre behandlere i forløbet og været med til at lokalisere og forstå smerten og skabe tilstrækkelig ro i musklerne til at kiropraktor og osteopat kunne komme til at løsne fastlåste led. Hun har hjulpet med at løsne spændinger og dæmpe smerter og går målrettet efter at blive ved med at forstå og skabe sammenhænge til andre dele af kroppen.

Pia

Mærkbart bedre
“Hej Anja tusinde tak for behandlingen i går. Min ryg har været mærkbart bedre i dag. 🥰👍 ”

Anja

Kroppen begynder at tro på, at der er håb om et afslappet nervesystem
“Anja er fantastisk til at skabe et fortroligt rum, hvor selv kroppen begynder at tro på, at der er håb om et afslappet nervesystem. Jeg giver Anja de største anbefalinger”

Mette