Om Din krop – din balance

Din krop – din balance er udlevelsen af en drøm.
Jeg, Anja Eggert Døring startede i januar 2021 Din krop – din balance efter flere års drømme og forberedelse.

Om mig… Jeg:

  • har kursus i øre- og afspændingsakupunktur fra Innowell
  • er uddannet kraniosakralterapeut ved KST-akademiet – eksamineret
  • er uddannet kropsterapeut ved TOTOM – eksamineret – RAB godkendt
  • er uddannet yogainstruktør ved DGI
  • har arbejdet som projektleder og sundhedskonsulent ved DGI
  • har en bachelor i Idræt
  • har arbejdet som udviklingskonsulent ved Fjernvarmens Udviklingscenter
  • har en diplomuddannelse som bygningsingeniør

Jeg bor i Torsted i Horsens sammen med min mand og vores to piger. Jeg elsker sport – og især at prøve nye ting. Jeg har derfor dyrket alt fra holdsport som fodbold, håndbold og volleybold til enkeltmandssport som badminton og fitness til mere udtryksfyldte bevægelsesformer som aerobic og dans. En ting, jeg har været vild med i mange år er yoga – og derfor har jeg netop også taget en uddannelse indenfor yogaen. Her er også min interesse for mindfulness og meditation startet.

Jeg har derudover været instruktør på håndboldfitness og U-turn (bevægelsesglæde og vanebrydning).

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at mærke efter, hvad der er det rigtige for dig lige nu. Som du kan se på mine interesser og uddannelser, tror jeg ikke på, at det der er rigtigt for én, er en stationær størrelse, men at vi hele tiden skal være i kontakt med vores krop og sind, så vi kan mærke, hvad der rører sig i os – og handle på det <3

Jeg glæder mig til at møde dig!

Anja-Eggert-Doering-Din-krop-din-balance
Eksamineret kraniosakralterapeut behandler
Logo Dansk Behandlerforbund