Kranio sakral terapi

Kranio sakral terapi (KST) er en behandlingsform, hvor jeg rører din krop med 2 gram lette tryk. Det skal være en behagelig oplevelse, så din krop bliver nede i det parasympatiske nervesystem, hvor kroppen ikke yder modstand, men samarbejder. Det vil betyde, at kroppen alene laver de justeringer, den er klar til – og at de ting den justerer holder bedre, da den har været med “i aftalen”, da justeringen blev lavet.

Jeg har fokus på 3 ting, når jeg giver dig en kranio sakral terapi:

  • At væsken i rygsøjlen og hjernen (cerebrospinalvæsken) frit kan fornyes hele tiden, hvilket sikre, at kroppen kan regenerere sig selv.
  • At din krop er i den anatomisk korrekte stilling (at du ikke er låst nogen steder og at du har fri bevægelighed).
  • At dine organer glider frit imellem hinanden (uden at klistre sammen) og at fordøjelsens fungerer.

Kranio sakral terapi kan ofte også løsne for psykiske problematikker, da krop og psyke hænger sammen. Bliver din binyre fx presset, kan det give anledning til stresssymptomer, da binyrerne udsender kortisol, som holder os i flygt-frys-kæmp-mode.

Hvis du er interesseret i at læse mere, om baggrunden for kranio sakral terapi eller hvilke problematikker det er god til, kan du læse denne artikel af min underviser Trine Rosenberg, ejer af KST-akademiet.

For at vide om kranio sakral terapi er den rigtige behandlingsform for dig, vil jeg anbefale, at du giver dig selv 3 behandlinger, for at se om kranio sakral terapi kan gøre en forskel for dig.

Kranio sakral terapi i Horsens ved Din krop - din balance

Praktiske ting

  • Medbringe et lagen og et tæppe. Der er også mulighed for at låne til 25kr pr. gang.
  • Når du kommer kan du sætte dig i ventelokalet i entréen, så henter jeg dig, når jeg er klar til at give dig min fulde opmærksomhed.
  • Du kan bestille tid ved at klikke på knappen med onlinebooking eller kontakte mig pr. sms eller telefon på 29711516
  • Jeg tilbyder kun behandlinger til voksne

Det hjælper rigtig meget
“Det er virkelig godt at blive behandlet af dig, det hjælper rigtig meget
Du hjalp mig, da jeg blev behandlet for svimmelhed og uorden i baghovedet, stor tak ❤️🤗❤️

Karin

Ikke længere i konstant alarmberedskab
“Anja er super dygtig til sit arbejde, og jeg kan varmt anbefale hende, som både kropsterapeut og kraniosakralterapeut. Jeg var i et forløb ved Anja, fordi jeg havde søvnproblemer. Jeg var meget spændt på, hvad kraniosakralterapi kunne gøre i den forbindelse. Efter én behandling fik jeg ro på og var ikke længere i konstant alarmberedskab, og jeg fik for første gang i længere tid en god nattesøvn.”

Lise

Nemmere og mindre pinefuldt
“Mine varmeste anbefalinger 😊
Efter længere sygdomsforløb kunne jeg slet ikke få trukket vejret roligt. Det gjorde simpelthen så ondt. Men Anja har løsnet godt op, så det nu er blevet nemmere og mindre pinefuldt”

Anja

Ro på kropppen
“Anja er en super dygtig behandler. Hun hjalp mig med af få ro på kroppen i en periode, hvor jeg havde meget stress i kroppen. Efter blot én behandling med kranio sakral terapi mærkede jeg en stor forskel. Den blide behandlingsform, som kranio sakral terapi er, kombineret med Anjas rolige og behagelige personlighed gjorde, at jeg følte mig tryg og kunne slappe helt af i hendes hænder. Jeg kan varmt anbefale Anja til behandling.”

Anne

Fjernet min svimmelhed
“Tak for behandling 💚 du har fjernet min svimmelhed og hovedet er næsten normalt igen 🙏

Tusinde tak”

Lisbeth